JOUW MONDKAPJE

jouwmondkapje.nl

JOUW eigen mondkapje

 

JOUW mondkapje

JOUW mondkapje wordt met de hand gemaakt en ieder model is uniek en origineel.

 

Herbruikbaar

JOUW mondkapje wordt gemaakt van katoen, kan gewassen worden en is dus herbruikbaar.

 

Niet-medische mondkapjes

JOUW mondkapje is een zogenaamd niet-medisch mondkapje. Dit soort mondkapjes dienen primair ter bescherming van anderen, en in geringe mate ter bescherming van uzelf tegen het coronavirus COVID-19.

 

Verplicht in alle publiek toegankelijke binnenruimten

Sinds 6 november 2021 is het weer verplicht om een mondkapje te dragen in alle publiek toegankelijke binnenruimten. Deze maatregel geldt onder andere voor supermarkten, winkels, bibliotheken en bioscopen. Alleen op plaatsen waar gebruik wordt gemaakt van het coronatoegangsbewijs, zoals in de horeca of bij concerten hoeft geen mondkapje te worden gedragen. In het openbaar vervoer en op vliegvelden was het dragen van een mondkapje al verplicht, dat blijft onveranderd. Kijk op rijksoverheid.nl voor de meest recente informatie.

Een mondkapje is verplicht op veel openbare plekken waar u geen coronatoegangsbewijs hoeft te laten zien. Zoals de supermarkt, in het openbaar vervoer, het mbo en hoger onderwijs. De algemene mondkapjesplicht geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Op scholen geldt de verplichting echter vanaf groep 6 van de basisschool.

 

Regels op scholen

Vanaf maandag 29 november 2021 zijn leerlingen vanaf groep 6 van de basisschool en middelbare scholieren verplicht om in de gang een mondkapje te dragen.

 

Verzend- of bezorgkosten vanaf € 2,00 (verzending naar Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Engeland (UK) en de USA)

Nederland: 1 stuk: € 2,00, 2 t/m 10 stuks: € 4,00, vanaf 11 stuks: € 6,75 (via PostNL of door ons aan huis geleverd)

Europa: 1 t/m 10 stuks: € 7,50 , 11 t/m 20 stuks: € 15,00, vanaf 21 stuks: € 19,50

Verenigde Staten (USA): 1 t/m 10 stuks: € 11,00 , 11 t/m 20 stuks: € 22,00, vanaf 21 stuks: € 23,00